side_banner

nyheder

Sådan skelnes lejenøjagtigheden og lejetoleranceklassen

 

Nøglen til toleranceniveauet for lejet er at bestemme i henhold til rotationsnøjagtigheden af ​​akslen til støttepunktet.

Niveau 0: Det bruges generelt til lejer med en rotationsnøjagtighed på over 10 mikron, hvilket er meget almindeligt.For eksempel hastighedsreguleringsmekanismen og værktøjsfødemekanismen for almindelige CNC drejebænke, hastighedsreguleringsmekanismen for biler, hastighedsreguleringsmekanismen for store traktorer, rotationsmekanismen for almindelige kemiske maskiner såsom motorer, centrifugalpumper og landbrugsmaskiner.

Niveau 6, niveau 5: I højhastigheds præcisionslejesystemer eller rotationsnøjagtighed på 5-10 mikron, såsom almindeligt anvendte lejer til CNC-drejebænke (niveau 5 for forreste støttepunkter og niveau 6 for bageste støttepunkter), finere instrumenter og instrumenter Paneler og deres instrumenter, instrumentpaneler og præcisionsroterende mekanismer.

Niveau 4, niveau 2: I ultra-instrumenter, såsom præcisionskoordinatfræsere, præcisionsslibemaskine transmissionsgearsystemsoftware, såsom instrumenter, instrumentbrætter og højhastighedskameraer, er rotationsnøjagtigheden ikke mere end 5 mikron, og hastigheden er relativt høj.Det gamle kodenavn på China Bearings præcisionskvalitetskode.

De internationalt formulerede normer er alle formuleret i overensstemmelse med ISO-standarder, generelt forenet med ISO, og nogle er relativt strenge.

Lejenøjagtighed er opdelt i målenøjagtighed og rotationsnøjagtighed.Opdelt i 0 grader, 6X grader, 6 grader, 5 grader, 4 grader, 2 grader.

I Kina er de tidligere lejekoderegler: G-klasse (0), E-klasse (6), D-klasse (5), C-klasse (4), B-klasse (2).Den nuværende standardkode følger generelt den tyske DIN-specifikation.

P0(0), P6(6), P5(5), P4(4), P2(2) niveau(2).Den generelle specifikationsgrad P0 udelades, når den afspejles i lejemodelspecifikationen.Kun for klasse P6 eller derover vises karakterkoden i lejemodelspecifikationen.For eksempel: 6205 og 6205/P5, nøjagtighedsniveauet for 6205 er P0, som netop er udeladt.Nøjagtigheden 6205/P5 er P5, den vises i suffikset 6205.

Hvis du har spørgsmål og forespørgsler til leje, kontakt os venligst.

Tjek vores web:www.cwlbearing.com and e-mail : sales@cwlbearing.com

 


Indlægstid: Jan-12-2023